الأربعاء، 28 أغسطس 2013

سلطة الكرنب والطماطم الحارة


المكونات

2 كوب كرنب أحمر مقطع شرائح رفيعة

قرن فلفل حامي مقطع حلقات صغيرة

ثمرة بصل متوسطة مقطعة مكعبات

3 ثمرة طماطم مقطعة مكعبات 

ملعقة صغيرة كزبرة ناعمة

ملعقة صغيرة كمون

ملعقة صغيرة زبدة

ملح 
طريقة التحضير

اخلطي الكرنب مع البصل والطماطم والفلفل الحامي في طبق عميق وقلبيهم كويس، وبعد كده تبليهم بالملح والكمون والكزبرة، واغرفيهم في طبق التقديم.

منقول من http://vb.mediu.edu.my/showthread.php?t=77003


مع تحيات جامعة المدينة العالمية

0 التعليقات:

إرسال تعليق