المكونات
½ كيلو فراولة
3 باكت جيلي بودرة
4 كوب ماء ساخن
½ كوب سكر
طريقة التحضير
1- دوبي الجيلي في 3 أكواب ميه سخنة على النار، وبعد كده ضيفي عليهم السكر وقلبيهم مع بعض لحد ما يدوب.
2- قطعي الفراولة قطع صغيرة وحطيها على الجيلي.
3- صبي الجيلي في كاسات التقديم وزينيه بقطع الفراولة، وحطيه في التلاجة، ولما يجمد قدميه وممكن تزينيه بالكريم شانتيه.
منقول من http://vb.mediu.edu.my/showthread.php?t=77031
مع تحيات جامعة المدينة العالمية
0 التعليقات:
إرسال تعليق