الأربعاء، 28 أغسطس 2013

جيلي بقطع الفراولة


المكونات

½ كيلو فراولة

3 باكت جيلي بودرة

4 كوب ماء ساخن

½ كوب سكر

طريقة التحضير

1- دوبي الجيلي في 3 أكواب ميه سخنة على النار، وبعد كده ضيفي عليهم السكر وقلبيهم مع بعض لحد ما يدوب.
2- قطعي الفراولة قطع صغيرة وحطيها على الجيلي.
3- صبي الجيلي في كاسات التقديم وزينيه بقطع الفراولة، وحطيه في التلاجة، ولما يجمد قدميه وممكن تزينيه بالكريم شانتيه.

منقول من http://vb.mediu.edu.my/showthread.php?t=77031


مع تحيات جامعة المدينة العالمية

0 التعليقات:

إرسال تعليق