المكونات
8 ثمرة بنجر
1½ كوب زبادي
2 قطعة جبنة ريكفورد أو جبنة قريش
بقدونس للتزيين
طريقة التحضير
1- اغسلي البنجر واسلقيه لحد ما يستوي وبعد كده شيلي القشرة من عليه واشطفيه بميه باردة، وقطعيه بالطريقة اللي تعجبك، ورصيه في طبق التقديم.
2- اخلطي الزبادي مع الجبنة الريكفورد أو القريش، وبعد كده ضيفي الخليط على قطع البنجر، وفي الآخر زيني الطبق بالبقدونس المفروم. وبالهنا والشفا.
منقول من http://vb.mediu.edu.my/showthread.php?t=77028
مع تحيات جامعة المدينة العالمية
0 التعليقات:
إرسال تعليق