الأربعاء، 28 أغسطس 2013

سلطة البنجر بالزبادي


المكونات

8 ثمرة بنجر

1½ كوب زبادي

2 قطعة جبنة ريكفورد أو جبنة قريش

بقدونس للتزيين

طريقة التحضير

1- اغسلي البنجر واسلقيه لحد ما يستوي وبعد كده شيلي القشرة من عليه واشطفيه بميه باردة، وقطعيه بالطريقة اللي تعجبك، ورصيه في طبق التقديم.
2- اخلطي الزبادي مع الجبنة الريكفورد أو القريش، وبعد كده ضيفي الخليط على قطع البنجر، وفي الآخر زيني الطبق بالبقدونس المفروم. وبالهنا والشفا.

منقول من http://vb.mediu.edu.my/showthread.php?t=77028


مع تحيات جامعة المدينة العالمية

0 التعليقات:

إرسال تعليق